Deelnemers van ANWB Ledenvoordeel krijgen hun gespaarde korting eind mei 2017 uitgekeerd, vanwege het beëindigen van de samenwerking. Om de opgespaarde korting te kunnen uitkeren, dienen deelnemers zich te registreren. Alleen met de juiste gegevens, is het mogelijk om de korting juist over te maken.
De ANWB start een nieuw tankprogramma, waarbij de tankkorting exclusief gekoppeld is aan de ANWB creditcard en niet meer aan de ANWB lidmaatschapspas.

Geregistreerde deelnemers

Log hier in op uw persoonlijke kortingstegoed. In de Mijn UnitedConsumers omgeving kunt u heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens controleren en/of aanpassen.

Niet geregistreerde deelnemers

Heeft u wel gebruik gemaakt van Tanken met ANWB Ledenvoordeel, maar zich nog niet eerder geregistreerd? Dan is uw tankkorting wel geregistreerd, maar beschikken wij nog niet over uw persoonsgegevens. Om uw opgebouwde korting aan u uit te keren, hebben wij deze gegevens nodig. Registreer u daarom alsnog.

U kunt blijven profiteren van tankkorting met de UnitedConsumers tankkaart. U vraagt deze tankkaart kosteloos aan via het registratieformulier als u zich nog niet heeft geregistreerd of op de website van UnitedConsumers als u zich al wel eerder heeft geregistreerd voor tanken met ANWB Ledenvoordeel.
Per 1 mei 2017 krijgt u geen korting meer via uw ANWB lidmaatschapspas. Tot die tijd kunt u wél korting blijven sparen in het huidige tankprogramma.